Online sessie 'Kansen voor duurzame energie met zon en wind in de Achterhoek'

Begin

15-12-2020 om 09:00

Einde

15-12-2020 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In deze sessie wordt gezamenlijk de volgende ontwerpstap gezet voor de RES 1.0. Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, (semi-)overheden, inwoners en bedrijven uit de Achterhoek wordt gevraagd hun kennis en kunde in te brengen.

Op dinsdag 15 december a.s. van 09.00 tot 12.00 uur vindt een volgende online sessie plaats over kansen voor duurzame energie in de Achterhoek. In deze sessie wordt gezamenlijk de volgende ontwerpstap gezet voor de RES 1.0. We vragen u als vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, (semi-)overheden, inwoners en bedrijven uit de Achterhoek om ook in deze vervolgstap uw kennis en kunde in te brengen.

In deze sessie leggen we u de tussenresultaten voor uit de sessies over de koppelkansen, landbouw, natuur en landschap en de verkenning van het RODE beleid (Duurzaamheidsbeleid per gemeente). We vragen uw feedback hierop en verkennen met u de kansrijke gebieden voor opwekking van duurzame energie met zon en wind. We gaan met elkaar in gesprek over de dilemma’s die hieruit voortvloeien en we zoeken samen naar kansen die we kunnen benutten.

Denk en praat mee en meld u aan >>                                                       
Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie om de sessie goed voor te bereiden. 

Cookie-instellingen